Assessments

Zo krijg je het inzicht dat je nodig hebt

Ontdek je talent en breng je natuurlijke vermogen tot bloei met deze online assessments. De uitslagen gebruiken we als basis voor het ontwikkelprogramma.

Ontdek je talent

Wil jij ontdekken welke stappen je kunt zetten om jouw potentieel daadwerkelijk te benutten? En om vol te leven vanuit jouw essentie?

Graag ga ik vrijblijvend met je in gesprek om te kijken welke stap jij kunt zetten om jezelf, je team of je organisatie te laten excelleren.

Talentenscan

De online Talentenscan geeft je binnen vijftien minuten inzicht in je talenten, je sterke kanten en je drijfveren. Met dit krachtige instrument ontdek je hoe je het beste in jezelf naar boven haalt.

Dit levert de Talentenscan je concreet op:

 • Inzicht in hoe jij je natuurlijke potentieel optimaal tot zijn recht laat komen
 • Inzicht in het verschil tussen leven en overleven
 • Inzicht in wie je écht bent en hoe dat je dagelijks leven bekrachtigt en bepaalt
 • Inzicht hoe je onder druk reageert en welke kwaliteiten zich kunnen vervormen
 • Een stevig fundament op weg naar jouw eigen top

De Talentenscan is gebaseerd op de analytische leer van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung. Deze meetmethode is echt uniek en gaat verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken.

Meld je aan

De talentenscan is een krachtig instrument om mensen te faciliteren het beste uit zichzelf te halen!

Wil je een stevige fundering leggen voor het benutten van je talent? Dan is deze scan absoluut geschikt voor jou. Meld je meteen aan!

AEM-Cube®

Met de online AEM-Cube® ontdek je binnen twintig minuten in welke positie en rol je jezelf optimaal kunt ontwikkelen binnen de organisatie. Hiermee leg je de basis onder duurzaam werkgeluk en succes.

Dit levert de AEM-Cube® je concreet op:

 • Inzicht in wat jouw juiste plek in de organisatie is en welke rol jou het beste past
 • Inzicht in hoe jouw talent kan bijdragen aan groei en ontwikkeling in de organisatie
 • Inzicht in hoe jouw talent en drijfveren gelinkt zijn aan de resultaatgebieden en strategische doelstellingen van de organisatie
 • Inzicht in wat jou energie geeft
 • Inzicht in hoe je omgaat met veranderingen

De AEM-Cube® is een krachtig ontwikkel instrument. Het is gestoeld op meer dan twintig jaar wetenschappelijk onderzoek en helpt om het natuurlijke groeipotentieel van professionals te identificeren en te koppelen aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Meld je aan

De AEM-Cube® is een krachtig ontwikkel instrument dat laat zien of de natuurlijke bijdrage van de professional in lijn ligt met de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wil je weten hoe je met jouw potentieel optimaal kan bijdragen aan groei en ontwikkeling van de organisatie? Dan is dit assessment een must. Meld je meteen aan!

Kwaliteitenmeter

De Kwaliteitenmeter is een 360-graden-feedbacktool. Op basis van anonieme feedback van je collega’s krijg je direct inzicht in je sterke punten: wat kan je van nature goed én geeft je energie? Ook geeft deze tool je inzicht in welke gebieden je verder kunt ontwikkelen.

Op deze vragen geeft de Kwaliteitenmeter je concreet antwoord:

 • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
 • Wat zijn mijn verborgen kwaliteiten?
 • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
 • Hoe reageer ik onder druk?
 • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?
 • Ben ik een natuurlijke leider?

De Kwaliteitenmeter is speciaal ontwikkeld om inzicht te geven in gedrag, patronen en kwaliteiten. En in hoe je aanwezige kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Meld je aan

Het inzetten van de kwaliteitenmeter geeft direct inzicht in gedrag, patronen, kwaliteiten en de manier waarop aanwezige kwaliteiten optimaal benut kunnen worden.

Wil jij ook inzicht in je kwaliteiten? Maak een afspraak!

Groei-Curve

Maakt visueel in welke fase de organisatie, van exploratie naar optimalisatie, is. Elke fase brengt verschillende voordelen en uitdagingen met zich mee. Inzicht in de huidige fase maakt dat je gericht een volgende stap kan zetten naar strategische diversiteit.

Groei-Curve maakt groei inzichtelijk

Meld je aan

De Groei-Curve wordt ingezet om een dialoog te starten over de verbinding tussen mens en strategie. Meld je direct aan!

EZZENZIE ervaringen

Henriette is een echte ambachtsvrouw! Ze heeft me fantastisch geholpen bij de 2 vragen die centraal stonden bij mijn traject en als bonus heb ik nog vele andere inzichten opgedaan!

We hebben hier veel aandacht voor het ontwikkelen van talent. Daarbij zie ik Henriette als een strategisch partner. Niet voor niets heeft ze hier al zo’n 30 mensen gecoacht.

Henriette is mijn vertrouwenspersoon voor werk- én privézaken. Ik sta nu sterker in mijn schoenen: persoonlijk en binnen het bedrijf.

Henriette weet bij mensen binnen te komen. Ze helpt je om de kern te bereiken, zodat je daarna met praktische handvatten je uitdagingen kunt aanpakken.

Onze interne samenwerking is enorm verbeterd. Ieder doet waar hij goed in is én waar hij het meeste plezier uit haalt. Nu vormen we een sterk front.

Ik liep wat vast, maar al na één gesprek merkte ik verandering. Inmiddels ben ik uit mijn vicieuze cirkel gebroken. Dat geeft me zóveel overzicht en rust…

Henriette weet zich goed te verbinden met degene die ze coacht en met mij als haar formele opdrachtgever. Een gouden combinatie!

Dankzij Henriette ben ik een betere directeur geworden. Alledaagse taken geef ik nu uit handen, zodat ik me echt op de toekomst van het bedrijf kan richten.

Onze kennismaking begon bij het ontwikkeltraject van twee sleutelpersonen in de organisatie. Inmiddels is het hele managementteam aangesloten, met als resultaat dat we nu beter presteren als individu én als team.