Teamontwikkeling

Geef je team een boost

Voor wie?

‘Teamontwikkeling’ is er voor teams die beter willen samenwerken, de teamdynamiek willen verbeteren en zo meer werkplezier en betere resultaten willen boeken.

  • Je hebt een mooi team bij elkaar en de doelen zijn helder. Er wordt hard gewerkt, de expertise is er en ieder doet wat hij of zij moet doen. Toch heb je het idee dat er meer in het team zit dan er nu uit komt.
  • Hoe komt dat en hoe krijg je meer beweging in je team? Hoe kun je absoluut meer rendement halen, zonder nieuwe mensen aan te nemen?
Wat levert het op? Het programma

Wil jij je team ook een boost geven?

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak of plan je gratis telefonische strategiegesprek.

Betrokken teams presteren beter

Wat levert het op?

Met een teamontwikkelingstraject breng je je team naar een hoger niveau. Medewerkers gaan hun eigen talent herkennen en inzetten, wat leidt tot meer synergie en strategische diversiteit binnen het team.

Het programma

Dit traject stel ik op maat samen, in afstemming met de gewenste ontwikkeldoelen. Dat doe ik vanuit de invalshoek dat teams een waardevolle bijdrage leveren aan organisatiedoelen.

EZZENZIE ervaringen

Henriette is een echte ambachtsvrouw! Ze heeft me fantastisch geholpen bij de 2 vragen die centraal stonden bij mijn traject en als bonus heb ik nog vele andere inzichten opgedaan!

We hebben hier veel aandacht voor het ontwikkelen van talent. Daarbij zie ik Henriette als een strategisch partner. Niet voor niets heeft ze hier al zo’n 30 mensen gecoacht.

Henriette is mijn vertrouwenspersoon voor werk- én privézaken. Ik sta nu sterker in mijn schoenen: persoonlijk en binnen het bedrijf.

Henriette weet bij mensen binnen te komen. Ze helpt je om de kern te bereiken, zodat je daarna met praktische handvatten je uitdagingen kunt aanpakken.

Onze interne samenwerking is enorm verbeterd. Ieder doet waar hij goed in is én waar hij het meeste plezier uit haalt. Nu vormen we een sterk front.

Ik liep wat vast, maar al na één gesprek merkte ik verandering. Inmiddels ben ik uit mijn vicieuze cirkel gebroken. Dat geeft me zóveel overzicht en rust…

Henriette weet zich goed te verbinden met degene die ze coacht en met mij als haar formele opdrachtgever. Een gouden combinatie!

Dankzij Henriette ben ik een betere directeur geworden. Alledaagse taken geef ik nu uit handen, zodat ik me echt op de toekomst van het bedrijf kan richten.

Onze kennismaking begon bij het ontwikkeltraject van twee sleutelpersonen in de organisatie. Inmiddels is het hele managementteam aangesloten, met als resultaat dat we nu beter presteren als individu én als team.