Executive development

Versnel je persoonlijke ontwikkeling

Voor wie?

‘Executive development’ is speciaal voor jou, als high potential, om je ontwikkeling duurzaam te versterken. Dit is een all-in traject dat we volledig op maat samenstellen, op basis van je persoonlijke doelstellingen.

Vanwege de kracht, effectiviteit en impact is dit het meest gekozen talent ontwikkel traject.

Wat levert het op? Het programma

Wil jij je ontwikkeling ook versnellen?

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak of plan je gratis telefonische strategiegesprek.

Vertaal jezelf naar duurzaam succes en werkgeluk

Wat levert het op?

 • Je ontdekt je talenten, waardoor je concreet weet waarin je uitblinkt.
 • Je leert in welke rollen en omgeving je excelleert.
 • Je krijgt inzicht in jouw optimale bijdrage aan groei en strategie.
 • Je ervaart hoe je kunt omgaan met je valkuilen, weerstand en grenzen.
 • Je ontdekt wat jou blokkeert in je groei en hoe je dat doorbreekt.
 • Je leert hoe je omgaat met eventuele krachtenvelden in de organisatie.
 • Je ervaart hoe je dynamisch om kunt gaan met het spanningsveld tussen eigen belangen, teambelangen en organisatiebelangen.

Dit traject is een krachtige transitieversneller in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het programma

Dit is een all-in traject dat we volledig op maat samenstellen, op basis van je persoonlijke doelstellingen. In grote lijnen ziet het er ongeveer zo uit:

 • Start met een kadergesprek met jou en je leidinggevende. Daarin koppelen we jouw persoonlijke groeidoelstellingen aan team- of organisatiedoelen.
 • Uitgebreide intake om je ontwikkelingsdoelen te vertalen naar een persoonlijke routeplanner.
 • 3 online assessments;
  • Talentenscan waarmee je jouw (verborgen) talenten, drijfveren en competenties ontdekt.
  • Kwaliteitenmeter om inzicht in je kernkwaliteiten te krijgen.
  • AEM-Cube® om inzicht te krijgen in de rollen en omgevingen waarin je excelleert.
 • 5 individuele bijeenkomsten waarin diverse items aanbod komen om jouw impact als leider te vergroten.
 • Gebruik van digitaal communicatieplatvorm om aandachtspunten en actiepunten te faciliteren en te monitoren.
 • Een op maat samengestelde manual; een praktisch naslagwerk met een uitgebreide weergave van de intake, rapportages van de assessments en inhoudelijke informatie van de besproken thema’s. Dit geeft je extra input om te excelleren.

Indien gewenst, hebben we diverse contactmoment met de direct verantwoordelijke in de organisatie om de voortgang te faciliteren en te monitoren.

EZZENZIE ervaringen

Henriette is een echte ambachtsvrouw! Ze heeft me fantastisch geholpen bij de 2 vragen die centraal stonden bij mijn traject en als bonus heb ik nog vele andere inzichten opgedaan!

We hebben hier veel aandacht voor het ontwikkelen van talent. Daarbij zie ik Henriette als een strategisch partner. Niet voor niets heeft ze hier al zo’n 30 mensen gecoacht.

Henriette is mijn vertrouwenspersoon voor werk- én privézaken. Ik sta nu sterker in mijn schoenen: persoonlijk en binnen het bedrijf.

Henriette weet bij mensen binnen te komen. Ze helpt je om de kern te bereiken, zodat je daarna met praktische handvatten je uitdagingen kunt aanpakken.

Onze interne samenwerking is enorm verbeterd. Ieder doet waar hij goed in is én waar hij het meeste plezier uit haalt. Nu vormen we een sterk front.

Ik liep wat vast, maar al na één gesprek merkte ik verandering. Inmiddels ben ik uit mijn vicieuze cirkel gebroken. Dat geeft me zóveel overzicht en rust…

Henriette weet zich goed te verbinden met degene die ze coacht en met mij als haar formele opdrachtgever. Een gouden combinatie!

Dankzij Henriette ben ik een betere directeur geworden. Alledaagse taken geef ik nu uit handen, zodat ik me echt op de toekomst van het bedrijf kan richten.

Onze kennismaking begon bij het ontwikkeltraject van twee sleutelpersonen in de organisatie. Inmiddels is het hele managementteam aangesloten, met als resultaat dat we nu beter presteren als individu én als team.