Leiderschap vanuit talent

Haal het maximale uit je leiderschap

‘Leiderschap vanuit talent’ is een individueel traject dat jou als professional helpt om meer uit je leiderschap te halen. Na afloop heb je diverse handvatten om je leiderschap maximaal te ontplooien en tot recht te laten komen. Dat geeft je meer impact als leider, vanuit overzicht en rust.

Dit traject bestaat uit een digitale Talentenscan, gebruik van de online kwaliteitenmeter en 5 individuele bijeenkomsten.

Voor wie?

‘Leiderschap vanuit talent’ is een verdiepend leiderschapstraject voor wie meer uit zijn of haar leiderschap wil halen.

 • Je bent als leidinggevende sterk verbonden met de inhoud en doorgegroeid naar een leidinggevende rol.
 • Je verlangt naar meer impact, authenticiteit en inspirerend leiderschap, zodat je echt het verschil kan maken voor jezelf, je medewerkers en de organisatie.
Wat levert het op? Het programma

Wil jij ook het maximale uit je leiderschap halen?

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak of plan je gratis telefonische strategie gesprek.

Word de leider die jij zelf zou volgen

Wat levert het op?

 • Je geeft leiding met meer impact.
 • Door je authentieke stijl ben je overtuigend en inspirerend.
 • Je motiveert en helpt anderen om hun talenten beter in te zetten.
 • Je kunt beter samenwerken en effectiever delegeren.
 • Je weet op een authentieke manier anderen in beweging te brengen.
 • Je ervaart daadwerkelijk meer rust en tijd door overzicht.

Na afloop heb je diverse handvatten om je leiderschap maximaal te ontplooien en tot recht te laten komen.

Het programma

 • Start met een intake om je ontwikkelingsvraag verder uit te diepen.
 • Online talentenscan waarmee je jouw (verborgen) talenten, drijfveren en competenties ontdekt.
 • Online kwaliteitenmeter om inzicht in je kernkwaliteiten te krijgen. Met behulp van deze kennis, gecombineerd met jouw ontwikkelvraag, beginnen we heel gericht aan je persoonlijke verdieping als leidinggevende.
 • 5 individuele bijeenkomsten waarin diverse items aanbod komen om jouw impact als leider te vergroten.
 • Gebruik van digitaal communicatieplatvorm om aandachtspunten en actiepunten te faciliteren en te monitoren.
 • Een op maat samengestelde manual; een praktisch naslagwerk met een uitgebreide weergave van de intake, rapportages van de assessments en inhoudelijke informatie van de besproken thema’s. Dit geeft je extra input om te excelleren.

EZZENZIE ervaringen

Henriette is een echte ambachtsvrouw! Ze heeft me fantastisch geholpen bij de 2 vragen die centraal stonden bij mijn traject en als bonus heb ik nog vele andere inzichten opgedaan!

We hebben hier veel aandacht voor het ontwikkelen van talent. Daarbij zie ik Henriette als een strategisch partner. Niet voor niets heeft ze hier al zo’n 30 mensen gecoacht.

Henriette is mijn vertrouwenspersoon voor werk- én privézaken. Ik sta nu sterker in mijn schoenen: persoonlijk en binnen het bedrijf.

Henriette weet bij mensen binnen te komen. Ze helpt je om de kern te bereiken, zodat je daarna met praktische handvatten je uitdagingen kunt aanpakken.

Onze interne samenwerking is enorm verbeterd. Ieder doet waar hij goed in is én waar hij het meeste plezier uit haalt. Nu vormen we een sterk front.

Ik liep wat vast, maar al na één gesprek merkte ik verandering. Inmiddels ben ik uit mijn vicieuze cirkel gebroken. Dat geeft me zóveel overzicht en rust…

Henriette weet zich goed te verbinden met degene die ze coacht en met mij als haar formele opdrachtgever. Een gouden combinatie!

Dankzij Henriette ben ik een betere directeur geworden. Alledaagse taken geef ik nu uit handen, zodat ik me echt op de toekomst van het bedrijf kan richten.

Onze kennismaking begon bij het ontwikkeltraject van twee sleutelpersonen in de organisatie. Inmiddels is het hele managementteam aangesloten, met als resultaat dat we nu beter presteren als individu én als team.