Over Ezzenzie

Ezzenzie richt zich op jouw essentie, met als doel jou tot maximale zelfontplooiing te laten komen. Vanuit de essentie maak jij namelijk hét verschil.

Werken vanuit je natuurlijke talent geeft een boost aan energie en betrokkenheid, waardoor succes ‘vanzelf’ volgt.

Ezzenzie is ontstaan vanuit de passie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Initiator is Henriette Legel. 

Wil je meer weten over hoe Ezzenzie jou of je organisatie laat groeien?

Maak je organisatie succesvoller door organisatiedoelen te verbinden aan het gewenste gedrag van medewerkers.

Persoonlijke drijfveer

Een leven lang ontwikkelen is me op het lijf geschreven. Ik heb veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en neem je daar graag in mee. Dat doe ik onder andere door je te inspireren tijdens trainingen of talentgesprekken.

Mijn oprechte interesse in het gedrag en de drijfveren van mensen heeft geleid tot de Ezzenzie-aanpak. Daarin zetten we samen maximaal in op jouw talenten, om daar vervolgens doelen mee te bereiken.

Het is namelijk heerlijk om te ervaren dat je datgene doet waar je goed in bent. Daar word je blij van en krijg je energie van. Bovendien brengt het veel positiefs voor jou en je omgeving: je collega’s, je klanten en zelfs ook je privérelaties.

Van mijn klanten krijg ik vaak terug dat ik verbindend en doortastend ben in mijn benadering, en betrokken bij zowel mens als organisatie. Het is mijn ambitie om het aanwezige talent in mens en organisatie optimaal tot zijn recht te laten komen.

Versterk jezelf, vergroot je impact! 

Henriette Legel

Over Henriëtte

Het is mijn passie om professionals vanuit hun essentie te laten floreren binnen de organisatie, en zo een bijdrage te leveren aan hun resultaten en (werk)geluk.

  • Ruim 20 jaar ervaring
    op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
  • Vertrouwd sparringpartner
    voor directie en hoger management bij tal van organisaties.
  • Meer dan 1.000 professionals gecoacht
    om het beste uit zichzelf te halen.