Talentontwikkelprogramma’s

Welke stap zet jij vandaag om jezelf, je team of je organisatie te laten excelleren?

Met een talentontwikkelprogramma werk je vanuit je natuurlijk talent gericht aan groei. Dat geeft een boost aan energie en betrokkenheid, waardoor succes vanzelf volgt: individueel of als team.

Zet die stap vandaag!

Ben jij toe aan een volgende stap? Laat je dan inspireren door onderstaande ontwikkeltrajecten. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om jouw ontwikkeltraject op maat vorm te geven.

Talentexplorer

Zet gericht koers vanuit je talent

‘Talentexplorer’ geeft inzicht  in jouw talent om zo het beste uit jezelf te halen en steviger in je schoenen te staan.

Na afloop heb je een stevige fundering om je talenten optimaal te benutten.

Leiderschap vanuit talent

Haal het maximale uit je leiderschap

‘Leiderschap vanuit talent’ is een individueel traject dat jou als professional helpt om meer uit je leiderschap te halen.

Na afloop heb je diverse handvatten om je leiderschap maximaal te ontplooien en tot recht te laten komen. Dat geeft je meer impact als leider, vanuit overzicht en rust.

Executive development

Versnel je persoonlijke ontwikkeling

‘Executive development’ is speciaal voor jou, als high potential, om je ontwikkeling duurzaam te versterken.

Vanwege de kracht, effectiviteit en impact is dit het meest gekozen talent ontwikkeltraject.

Team ontwikkeling

Geef je team een boost

Team ontwikkeling is er voor teams die beter willen samenwerken, de teamdynamiek willen verbeteren en zo meer werkplezier en betere resultaten willen boeken.

Naast synergie leidt dit traject ook tot strategische diversiteit binnen het team.

Business coaching

Laat je onderneming groeien

Business coaching is voor ondernemers die bereid zijn om het verschil te maken en niet bang zijn voor de uitdagingen. Met het business programma worden je zakelijke en persoonlijke doelen gecombineerd.

De focus ligt op het doorbreken van oude gewoonten die jij en jouw bedrijf ervan weerhouden om succesvoller te zijn.

Master your business

Versterk je bedrijf

Stap een dagdeel per kwartaal uit je bedrijf en ga aan de slag met concrete actieplannen voor jezelf en je team. Kijk van een afstand naar jouw bedrijf en breng gerichte focus aan.

Samen maken we een succesplan voor de komende 90 dagen.

EZZENZIE ervaringen

We hebben hier veel aandacht voor het ontwikkelen van talent. Daarbij zie ik Henriette als een strategisch partner. Niet voor niets heeft ze hier al zo’n 30 mensen gecoacht.

Henriette is mijn vertrouwenspersoon voor werk- én privézaken. Ik sta nu sterker in mijn schoenen: persoonlijk en binnen het bedrijf.

Henriette weet bij mensen binnen te komen. Ze helpt je om de kern te bereiken, zodat je daarna met praktische handvatten je uitdagingen kunt aanpakken.

Onze interne samenwerking is enorm verbeterd. Ieder doet waar hij goed in is én waar hij het meeste plezier uit haalt. Nu vormen we een sterk front.

Ik liep wat vast, maar al na één gesprek merkte ik verandering. Inmiddels ben ik uit mijn vicieuze cirkel gebroken. Dat geeft me zóveel overzicht en rust…

Henriette weet zich goed te verbinden met degene die ze coacht en met mij als haar formele opdrachtgever. Een gouden combinatie!

Dankzij Henriette ben ik een betere directeur geworden. Alledaagse taken geef ik nu uit handen, zodat ik me echt op de toekomst van het bedrijf kan richten.

Onze kennismaking begon bij het ontwikkeltraject van twee sleutelpersonen in de organisatie. Inmiddels is het hele managementteam aangesloten, met als resultaat dat we nu beter presteren als individu én als team.

Talent ontwikkelen door coach Ezzenzie

Drie pijlers

Alle talentontwikkelprogramma’s van Ezzenzie hebben de volgende drie pijlers. Hiermee help ik jou of je organisatie naar meer impact.

  • Alignment

    Persoonlijke ontwikkeldoelen worden verbonden met werk- en organisatiedoelen.

  • Maatwerk

    Ontwikkeltrajecten worden een-op-een passend gemaakt.

  • Authenticiteit

    Ontwikkeling wordt gefaciliteerd vanuit de eigenheid van het individu of het team.